Miksen pystyisi?

Runoilija mietiskelijätyyppi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2007
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Jos vain pystyisin, antaisin ihmisille rehellisyyttä.
Jos vain pystyisin, antaisin ihmisille luottamusta.
Miksen pystyisi?

Pystynkö luottamaan itseeni?
Pystynkö olemaan itselleni rehellinen?
Miksen pystyisi?

Pystynkö hyväksymään itseni sellaisena kuin minut hyväksytään?
Pystyn,mutta se on vaikeaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot