hevosmies

Runoilija helkajaaarni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sanoista syntynyt, sanoista täyttynyt. Sanojen järjestäminen kuvaamaan sieluni maailmaa on elämäniloni lähde ja olemiseni edellytys. Sanat kumpuavat tunnelmista, niiden maalaaminen toisten aistittavaksi jää osuudekseni.
Jos en kirjoittaisi, en olisi olemassa.
 

hymyilet
muka ujostellen
mutta katseesi välähtää
kuin piiskan sivallus

en malttaisi odottaa
suorasukaisten kättesi
vastustamatonta retkeä
silmiesi lupaamaa

Selite: 
Kävin raveissa ja näin monenmoista. Mielikuvitus kasvatti niistä runon.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jopas on ravit tiedossa! Go for it!

Mielettömän hyvä, tunnelman intiimiyden voi aistia, pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot