Ylikuormittuminen

Runoilija Mielitekoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka toimii rakkaudesta on oikeassa, vaikka ei oikeutta saisikaan.
 

tämä kaikki
ei sitä pieni pää loputtomiin kestä

system overload

jossain, joskus
se vielä räjähtää

miljoona kipinää yötaivaalla
kurkun pohjalta huuto

jota kukaan ei koskaan kuullut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehuu tunteet ja kun yrittää saada jotain järjestystä, alkaa mennä yli. Kokemus, jonka olen kokenut...ei mitenkään kaunis karjaisu. Mutta runosi on hyvä, kiitän :)

 

Käyttäjän kaikki runot