Nimetön

Runoilija Mielitekoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka toimii rakkaudesta on oikeassa, vaikka ei oikeutta saisikaan.
 

Kuin valas
minut saa pyydystää
ja käyttää lääkkeeksi muiden vaivoihin
kun eihän minulla
omia tarpeita ollutkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot