Kerron sinulle

Runoilija Mielitekoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka toimii rakkaudesta on oikeassa, vaikka ei oikeutta saisikaan.
 

runoissa
tosirakkaus on totta

kuin punertava vaahteranlehti
vaappuu syystuulen tahdittamana

runoilija muotoilee
haaveista kauneimmat
lukijaa manipuloiden
rakkaus on olemassa

yhdessä henkäyksessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän runosi henkäyksestä.

Tosin mietityttää hieman tuo kohta `lukijaa manipuloiden`... itse en suostuisi edes runon manipuloitavaksi, Elän runot mielessäni.

Puhutteleva ja Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot