Kaipuu

Runoilija SoreJoy

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 27.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puhelin soi, vastaan.
Se olet sinä.
Puhumme kauan, kuten tavallista.
Sanot vain moi, lopetat.
Itken.

Koska näin sinut viimeksi?
Liian kauan sitten.
Koska olisit voinut tulla luokseni?
Vaikka heti.
Et tullut.
Ei sinua kiinnosta.

Koska meillä oli viimeksi mukavaa yhdessä?
En edes muista enää.
Merkitsenkö sinulle enää mitään?

Rakastan sinua.
Pyydän, älä enää leiki minulla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot