Nimetön

Runoilija hinpok

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

and I swear to God I'll find myself in the end
 

on helppoa olla arvoton
- turha, ylijäämää, yleinen roskalava
ja koko ajan ottaa turpaan ja selkään
antaa tulla ja mennä kun ei ole mitään mitä enää tarjota

on vaikeampaa olla rakastunut, rakastettu
- täysi, tunteikas, liekehtivä
ja koko ajan niin peloissaan
koko ajan reunalla kun muistakaan ei voi niin lujaa kiinni saada

sinä tapat itseäsi
nakerrat palapalalta
olet aivan suoraan verrattavissa siihen kaupan halvimpaan näkkileipään jota lihavat kotiäidit hamstraavat lauantaisin

et ole mestariteos, tee mestarillisia tekoja
sinussa ei ole syytä, ei minkäänlaista kipinää

sinä olet turha ja uskot kaiken mitä sinulle sanotaan

Selite: 
"ei voi pelastaa - hetket jolloin mieltä musertuvaa ois saanut rauhoittumaan meni jo"
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja vahva runo, pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot