Nimetön

Runoilija Haaveilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ohikiitäviä hetkiä, kuvia, ihmisiä
 

mitä vastaan
jos jäädyn
jos en tiedä mitä ajattelen
jos kysymyksesi on liian äkillinen
jos olen sanaton
jos olen tunnevammainen
lahna

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot