miten voi olla.

Runoilija Haaveilija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ohikiitäviä hetkiä, kuvia, ihmisiä
 

näät, että mulla on paha olla.
huomaat, etten ole oma itseni.
tiedät, että rakastan sinua.
olet paikalla, kun itken.
etkä sinä välitä.

minä ajan luoksesi sateessa,
kun sinä itket tunnelissa.
minä välitän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis koskettava, haikea tuntu.
Runosi kulku on suruisa.

hienoa kerrontaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot