Murtaen

Runoilija Miisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2007
Viimeksi paikalla: 29.2.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Me olemme murheita

Olemme huoleenaiheellisuuden syviä juojia
problematiikan spesialisteja

Paljonko ruostetta
on kullaksi tarkoitetussa sydämessä?
Kun alkemia ei ole itsestäänselvyys, ei kulta sula sydämeen väkisin

Totuus pilkkoutuu palasina hauraaseen tarinaan

Olipa kerran, aloitetaan
kaunis satu valheiden,
tie monimutkaisten tunteiden

Sen pituinen se
se päätetään
ja pois kävellään

Ihmemaata ei ole olemassakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin on totta joka sana :)

 

Käyttäjän kaikki runot