Jatkumo

Runoilija Miisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2007
Viimeksi paikalla: 29.2.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kaikki katoaa
se syvyyteen pinnan alle uppoaa

Kaikkeus on kaunista
kauneus on katsojan silmässä

Silmät ovat sielun peili
rikottu peili on seitsemän vuoden epäonni

Epäonnea seuraa onnettomuus
onnettomuus saa elämän kipuilemaan ja kumisemaan tyhjyyttään

Tyhjyys täyttää suurimmankin tilan
jos sille annetaan siihen motiivi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot