Kaltaisesi

Runoilija Miisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2007
Viimeksi paikalla: 29.2.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Liian paljon
on liian vähän
ollakseen niin turhaa

Kun purkaa,
on oltava hiljaa
ja supistava yhdessä kanssaihmisten

Kukaan ei koskaan kuitenkaan
ole niinkuin me olemme olleet
ole niinkuin me olemme tunteneet

Kukaan ei ole oikeutettu sanomaan mitä me tunnemme
Kukaan ei ole edessämme kun tieltä kuljemme

Miksi pyytää siunausta jollekkin
mikä on jo syntyessään pyhää, viatonta ja aitoa?

Miksi teeskennellä edelleen kun kullissit ympäriltä ovat jo ajat sitten sortuneet?

Miksi olla jotakin mitä ei oikeasti ole, elää elämää jota ei omakseen tunnista?

Selite: 
Rage
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteellinen ja kaunis :)

 

Käyttäjän kaikki runot