Luoja tietää, harva arvaa

Runoilija Miisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2007
Viimeksi paikalla: 29.2.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

On silkkaa hulluutta rakastaa täydellisyyttä

ja olla itse kaiken vastakohta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pitää täysin paikkansa.
 

Käyttäjän kaikki runot