särkynyt sydän

Runoilija Romanticwoman

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.9.2021 22:05

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1992

Elämä on elämisen arvoinen.
 

Olen se tyttö,
joka pelkää rakastua.
Mut sä sait sen pelon pois multa.
Mä muutuin sun vuokses,
ja rakastuin suhun.
Rakastuin syvästi,
vaikka se pelotti,
lopulta myös satutti.
Mä en saanutkaan rakastaa sua,
annoit tilaisuuden toiselle,
heitit hyvästit mun rakkaudelle.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

näin se joskus menee. sait yhden tummemman helmen elämäsi helminauhaan. hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot