kaunis rakkaus

Runoilija Romanticwoman

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.9.2021 22:05

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1992

Elämä on elämisen arvoinen.
 

Sä odotat mua asemallla,
on tullut vettä kaatamalla.
On satanut taas läpi yön,
tuut vastaan läpimärkänä.
Vihdoin pääsen suojiisi,
kuivattelemaan huoneeseesi.
Sinne sukellan peiton alle,
lämpimälle kuivahalle.
Siihen sitten nukahdan,
aamulla sua pussaan ja halaan.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuinka ihanaa ja romanttista päästä oman rakkaan lämpöön ja syliin.

kaunis rakkaus runo

 

Käyttäjän kaikki runot