levossa

Runoilija Romanticwoman

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.9.2021 22:05

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1992

Elämä on elämisen arvoinen.
 

Sade ropisee mun ikkunaan,
Se mieltä mukavasti rauhoittaa,
Saa mun murheet katoamaan.
Mä makaan selälläni ja tuijotan kattoa,
Öinen pimeys on vallannut huoneen,
vain katulamput valaisee.
Ei huolta huomisesta,
Ei ajatuksia tulevasta,
Ei odotusta,
ei muutakaan,
Suljen silmät ja koitan nukahtaa.
Viettää levollisen yön ja antautua unien maailmaan.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot