kysyn

Runoilija Romanticwoman

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2008
Viimeksi paikalla: 2.9.2021 22:05

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.5.1992

Elämä on elämisen arvoinen.
 

Autatko mut vielä kerran ylös,
Nostatko mut suosta kun mä uppoan,
Otatko mut syliin, kun elämä on mua kolhinut.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis kysymys. Hieno runo.

Koskettava runo!

Eipä ou oma hihhain 
vielä niin märkä
yksinäesyyvven kyynelistä
Etteikö siihen immeytys
sinunnii kyynelvirrat
joeta ikävissäis vuuvattelet
 

Käyttäjän kaikki runot