Forgotten Treats

Runoilija JRock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2007
Viimeksi paikalla: 30.10.2015 14:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Me elämme vain kerran mieti mitä haluat elämältäsi
 

Kicking in my bones now
No one really tried to stop
Seeing on my own now
Glares are just forgotten treats

Pick me up
Smack me down
Set it up
Take away it now
Win a price
Friend will hurt
Take a price
You will earn

Im so ashamed now
No one really tried to stop
Im so glad now
Money was my only love, NO

Pick me up
Smack me down
Set it up
Take away it now
Win a price
Friend will hurt
Take a price
You will earn.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
JRock Beacons 4.3.2012 0 Runo
JRock Forgotten Treats 4.3.2012 0 Runo
JRock ? 5.3.2012 0 Runo
JRock Guns and stuff 6.6.2012 0 Runo
JRock Freezing moon 24.7.2012 0 Runo
JRock Change of Weather 24.7.2012 0 Runo
JRock Black 25.7.2012 0 Runo
JRock Try 29.12.2012 0 Runo
JRock Child 8.3.2013 0 Laulu
JRock Two Stones 30.4.2013 0 Runo