Naapuri

Runoilija panul

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paimensit meitä pieniä ilolla
Kokemuksillasi rikastutit ja kasvatit
Pihapiiriin valoa ja rauhaa tuoden
Vuosikymmeniksi mieltä hyvää

Vuodenajasta riippumatta
Aina olit opastamassa
Lasten kanssa rakensit
Linnoja hiekasta, kuin lumestakin

Aikuisten kanssa juttelit
Pidit rauhaa yllä
Hienolla olemuksellasi
Ja aina naapuria autoit hädässä

Vaikka en pääse laskemaan arkkuasi
Kunnioittaen lasken sinut
Oman mieleni syövereissä lepäämään
Sinua arvostaen ja ikävöiden

Lepää rauhassa rakas naapuri

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
panul 20.8.2011 4 Runo
panul Vaellus 5.11.2011 0 Runo
panul Naapuri 20.10.2011 0 Runo
panul Sorry 4.6.2012 0 Runo
panul Vankila 20.8.2011 1 Runo
panul Rooma 27.7.2011 1 Runo
panul Kyynel 3.9.2011 1 Runo
panul Tahdon 26.6.2011 2 Runo
panul Kesä meni jo 27.7.2012 0 Runo
panul Pienempi kuin kolme 6.12.2011 0 Runo