Kalterien takaa

Runoilija rosenrot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä ei voi estää se täytyy kestää...mikään ei ole elämässä itsestään selvää...
 

Katsoo lintu kalterien takaa
Lentää,kaartaa muut

Kuuntelee lintu kalterien takaa
Laulaa liruttaa muut

Tuntee lintu kalterien takaa
ikävää,surua,yksinäisyyttä

Siiven alle pään pistää
kyyneleitä laskee
loputon on niiden puro

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

onpa kaunis runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot