yhdessä ja mieluummin erillään

Runoilija Saro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuluneita tunteja
tyhjillä kasvoilla

ja putoat taas
 

nämä sunnuntaipäivät
kasvavat väliimme

hidas tempo
korostaa jokaista
yksinäistä hetkeä
olethan jo
viikkojen päässä

enkä minä siksi meitä vihaa
vaikka välillä sinua
ja päivä päivältä enemmän itseäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot