Vehreä elämä

Runoilija Lincra

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.5.2007
Viimeksi paikalla: 2.8.2023 18:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteeni, elämäni... Kaikki näkyvät runoissani. Sieluni on alaston peili. Kuvastaa minua ja saa helposti kyyneleet silmiini.
 

Aurinko polttaa,
se satuttaa,
mutta sinulle se antaa voimaa.

Näen elämän kauneuden kaarnassasi.
Tunnen mahtavan sykkeen sisälläsi,
rohkean loiston lehdissäsi.

Annat voimaa sielulleni,
vettä janooni.

Olet ollut olemassa aina.

Rakas metsäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot