posliinisyli

Runoilija vesireittejä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

people say it's a waste of time, I say it suits me just fine
 

sinun sylisi oli valtameri, syvä ja loputon sininen
joka kannatteli huomiseen ja heitti veden varaan
sinun sylisi jätti iholleni suljetut Mariaanien haudat,
syvät arvet täynnä verenpunaista elämää

ja yhä tänään
aivan kuten viimeisenäkin yönä
ikävä pyrkii ulos tummista arvista, kyynelkanavista,
seulana vuotavasta sydämestä

mutta mihin turvaudun nyt kun sylisi on poissa
nyt kun jäljellä on enää
pariton, yksinäinen hammasharja peilikaapissa,
josta arvatenkin heijastuu
laikukkaat kasvot ja verenpurkaumat

ja ihoa vasten posliinin kylmä kosketus,
kalman huurre joka syleilee
niin ettei mikään enää pysy sisällä
enkä silti pysty täysin tyhjentymään
oksentamaan ulos tätä kaikkea

muistoja sinusta,
meistä

niin tänään kylpyhuoneen lattialla minä muistan
kuinka silloin painoin pääni vasten rintakehääsi
kuten tänään painan vasten kylmiä kaakeleita

ja vasten kylmää totuutta siitä,
etten ikinä voi olla täysi, harmoninen, tasapainoinen
jos en tyrehdy

ja silti,
vaikka mielenrauha noruu aroista haavaumista
en malta olla koskematta
nyhtämättä rupisia reunoja
repimättä auki hautojamme

avaamatta uusia virtoja
joita valuttaa tähän saastuneeseen
muistojen mereen,
tukkeutuneeseen viemärikaivoon

Selite: 
bruises that won't heal. <br /> <br /> Catatonia - Bulimic Beats<br /> http://www.youtube.com/watch?v=3DNVnf1fBko
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot