elämänviivastot

Runoilija vesireittejä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

people say it's a waste of time, I say it suits me just fine
 

kun nyt kaadun
suorilta jaloin kovalle pinnalle
niin anna minulle säkeistöt
jotka pehmentävät pudotuksen
letittävät hiukset ja ajatukset

anna sanat
ja syy olla hiljaa
anna minulle äänet levyillä
jotka pitävät huolen, taluttavat yli yön
aina aamuun asti

sillä näinä hauraina päivinä
lattia natisee askelten alla
enkä ole enää varma kumpi pettää ensin
maa alta vai minä

anna siis sävelistä kudotun sylin suoja
kitaran kielet seitteinä katonrajassa
saalistaen pahat uneni
ja rumpujen tasainen pauke
hakaten painajaiset tajuttomaksi,

mustelmille ja verille

kuten vartalo
joka nukahtaa

edes täksi illaksi

Selite: 
I have my books<br /> and my poetry to protect me<br /> I am shielded in my armor<br /> hiding in my room, safe within my womb<br />
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuin runosi nimeen,rakastuin sen monikuvioiseen sisältöön. Musiikki,musiikki se on sellainen sana,joka vie tämän lukijan sydämen -kitara ja rummut :) Upeasti kuljetat sanoja runoissasi.

Upea runo.

Hieno!!
Suosikeihin laitan, kiitos.
Tämän ajan tuntemuksiani....

kaunis ja tunnelmaltaan monivivahteinen runo. Hieno!

Hieno runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot