Tämä runo kertoo Unohdetusta

Runoilija charlotta

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei, mä kirjoitin tän sulle vaikket tajua yhtään mitään runoista. Oon laittanut tänne vaan muutaman runon, omia lemppareita ja pari vanhempaa, joista tykkään kyllä myöskin. Harhakuvassa mulla on paaaljon enemmän tekstejä, käykääpä siellä siis jos kiinnostuitte! :)
 

Sano, että olen ihana

kun olen vieressäsi
tai lähelläsi kikattelemassa
tai sylissäsi itkemässä

Kerro se minulle yleensä torstaisin
Ja sunnuntaisin aina samaan aikaan

Kerro se joskus yllättäen
Linnanmäen vuoristoradan loppuhuipennuksella
tai jouluaattona tekstiviestillä

Sano, että rakastat minua

Sano se jokaisella maailman kielellä,
jokaisella eri taivutuksella

Kerro se väärällä hetkellä.
Silloin kun en sitä ansaitse kuulla
Kun olemme kuilussa, josta tuskin kuulen sanojasi

Kerro se sitten kun olet ensimmäistä kertaa humalassa
etkä ymmärrä minusta oikeastaan yhtään mitään

Kunhan et vain unohda sanoa sitä ääneen

Selite: 
niin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot