Rakkauden

Runoilija Ppaperinukke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sydämeni lauluja, kerron sen tarinoita karuja, teille jaan sen suruja, iloja, tunteita täysin aitoja.
 

Sade väistyy viimein tieltämme,

eikä mikään paina mieltämme.

Hymy ottaa jälleen riemuvoiton,

keksimme yksinäisyyteen hoidon.

Se on ruusuista ja sydämistä tehty,

kauniilla sanoilla ja teoilla pesty.

Rakkaimpani, ymmärsimme sen,

kaikkein suurimman salaisuuden.

Rakkauden taika välillämme,

sade väistyy viimein tieltämme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot