unijuna

Runoilija iso-E

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2008
Viimeksi paikalla: 18.2.2018 0:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjotusvirheet runojen, se on minun salainen~ teksti pienten sivujen~ todella pieni mutta erikoinen
 

Tyttö istuu asemalla
kyynel vierii poskella
''en halua lähtee'' hän yrittää uskotella
mut oikeesti haluu kauas pois
ei mikään muu parempaa olla vois

kerto:
En ikinä koskaan halunnu jäädä
mietin kauanki miten pääsen pois täältä
en halunnu koskaan jäädä tänne
jääköön muistot, entiset ajat kaikki tänne

Aseman kellot tulevaa junaa soittaa
mutta saapumis aika ei ikin vois koittaa
sillä unessa kokee asioita
jotka ovat
tosi synkkiä ja jotkut vaikeita

kerto: x2

Juna joka ei tule

tyttö joka odottaa

muistot jotka sattuu

asema kelloja soittaa

en ikinä halunnu jäädä...


Miten pääsen pois täältä


en ikinä aijo jäädä tänne


Jääköön muistot,entiset ajat tänne

Kerto:
En ikinä koskaan halunnu jäädä
mietin kauanki miten pääsen pois täältä
en halunnu koskaan jäädä tänne
jääköön muistot, entiset ajat kaikki tänne.

Selite: 
Aika söpö.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
iso-E Ilkee 6.8.2010 0 Runo
iso-E Nimetön 31.10.2009 0 Runo
iso-E Nimetön 6.8.2010 0 Runo
iso-E Nimetön 2.11.2009 4 Runo
iso-E Nimetön 19.9.2009 0 Runo
iso-E Piirros 13.6.2010 0 Runo
iso-E Säälittävä 5.12.2010 0 Runo
iso-E Tavoite 11.10.2010 0 Runo
iso-E unijuna 7.8.2010 0 Runo
iso-E unohda 8.8.2010 0 Runo