Isän tytär

Runoilija 77b4734eba8619129ef8a5fb79df1201

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2009
Viimeksi paikalla: 26.5.2018 2:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

 

Kuukaudesta kuukauteen odottaa,
sitä yhtä päivää vain.
"Pian sinut nään, tässä lähelläni"
Käsivarsilleen vihdoin kohottaa,
rakkaudella huokaa "sinut sain".

Onnentunne voittamaton.
Siivilöimätön vilpittömyys.
Vastustamatta kuiskattu.
Kadehtimatta rakastettu.

Vuodesta vuoteen perään katsoo,
kauhulla ovea koettaa.
"Lukossa vielä, ei ole aika"
Pidätellyin kyynelin onnea toivoo,
maailmalle lintunsa saattaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot