Paluu

Runoilija Juulia Salo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 3.2.2018 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metsänneito, kotikissa, kiertolainen. Kiitos, jos jätät jäljen vierailustasi!
 

Pimeimmästä vielä heräsin

Käänsin kasvot aurinkoon
ja itkin

Oli niin ihmeellistä

hengittää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan kuin henkinen ja fyysinen selviytyminen tapahtuisivat samaan aikaan. Havahtuminen, ylipääsy, silmien aukeaminen tai helpotuksen tunne. Sopii moneen tilanteeseen.

Tätä kun luki
tuli itselleenkin vapautunut ja kevyt olo
Hieno runo masennukset kahleista vapautumisesta

Joka kevät hämmästelen tätä samaa tunnetta.

Hieno, vapauttava.. Hmm. pidin kovasti

koko elämä on vastakohdissa, ja se on elämää

Voimaannuttava ja vaikuttava runo kaikessa herkkyydessään.

Hieno tunteikas runo

Vain muutamia sanoja ja Niin Suuresti Vaikuttava... Vakuuttava.

Pidin, Paljon.

Hieno tuntu sanoissasi.

hyvin kirjoitettu runo, hieno

Aivan kuin selviytymistarina pienoiskoossa.

samanmoisia tuntemuksia ollut...
hieno runo.

Henkeäsalpaavaa.
Olen täällä pitkästä aikaa,
nöyrin kiitos kommentistasi jo ihan siitäkin syystä, että se ajoi minut lukemaan tätä sinun upeaa runoasi. :)

Kuinka tunnelma voi muuttua täysin lopussa,
jolloin runon nimikin saa täysin uuden merkityksen.
Ettei itkekään tuskaa vaan onnea.
Vallan häkellyin tästä.

Kuin paluu elämänlangasta kiinni.Runon loppu valtavan upea :) pidän paljon

upea runo, maistuu elämälle ja vapauden tunteelle :)

 

Käyttäjän kaikki runot