Aina sinua odotin

Runoilija Juulia Salo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 3.2.2018 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metsänneito, kotikissa, kiertolainen. Kiitos, jos jätät jäljen vierailustasi!
 

Rakastin minä rantakallio
Sinua meren aalto

Koskaan et jäänyt
aina palasit

Ja niissä kiivaissa syleilyissä
minä hiljalleen murenin

Aina sinua odotin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Ooh, miten suloinen ja surullinen, pidin kovin =)

Hmmm...rakkauden meno-paluuta...hyvä

Kaunis kahden vahvan syleily!
Hieno runo:)

Haikean, uskollisen rakkauden runo. Kaunista!

Niin kaunista, että oli pakko pidättää hetki henkeä ja huokaista syvään.

Tuttua. Kauniisti muutamalla sanalla kuvattu koko elämä.

Upea =)

Tykkäsin

Kaunis... kuin aaltojen hyväilemä ja silottama rantakallio.

Pidin, Paljon.

vertauskuvasi kohtaavat kauniisti.. runosi.. uppee..

Hienosti käytit "kuvauksia".. Tykkäsin. :)

Upeita kielikuvia. Kaunis.

Ihana, hyviä kielikuvia!

Mainio.

Haikeankaunista.

wau
kaunista

Huiman kaunis ja syvän koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot