Kaksi kotoista

Runoilija Juulia Salo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 3.2.2018 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metsänneito, kotikissa, kiertolainen. Kiitos, jos jätät jäljen vierailustasi!
 
Kaksi kotoista kyljittäin
raidat vastakkain

Kissa
pirtin matolla

Aurinkoläikässä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kaikki kodikkuuden ydinasiat.
Kiitos!
Napakka runo tämä
Kiitos kommentista. Päätin tässä kohtaa säästellä teonsanoja...
Mukava, hymyilyttävä runo :)
tykkään. :)
Lämmin tunnelma.
 

Käyttäjän kaikki runot