Nuo monet opettajani..

Runoilija Jay

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Agapi
(-tai Agape)


-Jos et tiedä mikä on tämän Kreikan kielen sanan merkitys niin suosittelen ottamaan selvää.

Jos ymmärrät tuon sanan syvimmän merkityksen ja sisäistät sen olemuksen niin se saattaa olla tärkein asia minkä voit oppia elämäsi aikana..

Rakastava ja rehellinen sydän on AINA oikeassa - sillä se elää TÄSSÄ hetkessä.
 

Näytä minulle kiukkusi
lyö minut maahan

Jos vaan pystyt,
tee minutkin vihaiseksi

osoitat näin minulle heikkouteni

Sinä, viholliseni..

Sinä!

Siskoni..
sinä, rakas veljeni..

Jotta voin oppia vihastani,
ammentaa heikkouksistani

päästäkseni irti turhasta
saadakseni mielini hallintaani
päästää irti haluista, materiasta
turhista asioista.

pois iluusiosta
irti turhasta.

Siis kaikesta.

Ole oppaani
jotta voin löytää rauhan
ja unohtaa kaiken

-turhan-

Jatkan keveämpänä näin siis matkaani.

Ja toivon sinulle siunausta
omalla polullasi.

Kiitän myös sinua,
kiitän Jumalaani.

Selite: 
arkistoista, vuodelta 2011
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Jay henkäys ilmassa 20.12.2011 4 Runo
Jay Elämää 2.6.2012 2 Runo
Jay FEAR 21.2.2012 1 Runo
Jay Fools Gold 16.4.2012 1 Runo
Jay srooD 11.1.2012 0 Runo
Jay Nuo monet opettajani.. 7.8.2013 0 Runo
Jay STRUGGLES 23.4.2012 0 Runo
Jay Freedom X 4.2.2012 0 Runo
Jay center 24.4.2012 0 Runo
Jay vuodenajat 15.8.2012 0 Runo