Uusi alku

Runoilija vellamo

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 18.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puhalla tuuli,
puhalla rintaani

Vie pois murheeni,
lennätä taivaalle
Kasaa niistä pilvi,
valmista niistä sade

Anna sateen valua ylleni
hellänä, viileänä
Anna sateen puhdistaa,
kasvattaa uusi alku

Selite: 
Kevät tuulet olivat kovat lähellä merenrantaa, mutta jotenkin niin kovin mukavilta ne tuntui. Seisoa aamutakissa yksin hämärässä yössä parvekkeella ja antaa tuulen puhaltaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuulen puhallus vasten kasvoja
voi saada paljon hyvää
ja vapauden tuantua aikaan.
niin kevyttä oloa kuin runosi *~

Voin kuvitella tuon tunteen...
Hieno runo. Vahva sellainen.

 

Käyttäjän kaikki runot