Tänä yönä.

Runoilija vellamo

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 18.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänä yönä.
Nyt.
Tule luokseni
Kosketa ihoani
Syleile minua

Tänä yönä.
Nyt.
Himoitse kaipaustani
Rakasta ihoani
Palvo minua

Aamulla voit mennä
ja unohtaa
Aamulla voit jäädä
ja rakastaa

Kunhan tulet luokseni

Tänä yönä.
Nyt.

Selite: 
..Olen hieman läheisyys riippuvainen tällähetkellä..
Kategoria: 
 

Kommentit

oi aivan ihana ! <3

Suuri määrä kipeää kaipuuta käsin kosketeltavissa.

 

Käyttäjän kaikki runot