Kaatuva puu

Runoilija Elasi

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En keksi mittää
 

Kun metsästämässä oli mies.Se väsyneenä aatteli:"Jospa tässä nukahtaisi hetkiseksi vain."
Meni ison puun juurelle nukahti hetkeksi.Unessaan hän kuuli jonkun sanovan:"Mene pois puun luota."Mies heräsi ja katsoi ympärilleen mutta ei nähnyt ketään.Sitten hän nukahti taas puun juurelle.Taas hän kuuli unessaan saman äänen joka korotti vähän enemmän ääntä ja sanoi:"Mene pois puun luota."Mies heräsi taas ja ihmetteli mistä nyt on kyse.
Hän nukahti silti uudelleen.Sitten hänen unessaan kuului taas sama ääni joka huusi:"Mene nyt pois puun luota,että pääsen maate!"Mies heräsi siirtyi pois ja yhtäkkiä puu joka oli ollut hänen takanaan kaatui maahan.

Tämä tarina on totta :)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot