Tuulen matka

Runoilija 7d76d6e98599e69d234ceab4b64b973f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2019 5:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Runoilua elämän eri kiemuroista 😊
 
Kuin tuuli,
tunnun ihollasi,
mutta et näe.
Heilutan hiuksiasi hyväillen,
mutta asettelet ne takaisin.
Horjutan askeleitasi,
mutta et kaadu.
Puhallan käsiisi,
mutta et edelleenkään huomaa minua.
Annan vauhtia sinulle menemään eteenpäin,
mutta pysähdytkin paikallesi.
Hiljennän tuulta vuoksesi,
mutta käsketkin minua voimistumaan.
Yrität ottaa minusta kiinni,
mutta olen jo päättänyt jatkaa matkaani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, tykkään :)
Surulline tunnelma hienossa runossasi!
Ihana!
 

Käyttäjän kaikki runot