Hyvästien hetki

Runoilija 7d76d6e98599e69d234ceab4b64b973f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2019 5:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Runoilua elämän eri kiemuroista 😊
 

Oletko koskaan tuntenut sitä suurta tunnetta,
jolloin joudut rakkaasi hyvästelemään
toivoen hänet pian taas näkevän?
Kehosi alkaa tärisemään tuottaen kyyneleitä.
Kyyneleet kertovat tunteista
sekä syvästä kaipuusta,
jotka tulevat sydämestäsi.
Mieltäsi riipaisee suuri ikävä,
jonka kanssa joudut nyt oppia elämään.
Haluaisit jäädä rakkaasi syleilyyn,
mutta lähdettävä sinun on.
Rakkaasi halaa sinua viimeisinä
minuutteina yhä lujempaa,
jolloin sydämestäsi lähtevä koski suurenee.
Putoat yhä syvemmälle ikävän tunteeseen.
Katsot ikkunasta, miten rakkaasi varjo häviää.
Koko kehosi ja sydämesi ovat mukana siinä hetkessä.
Tästä hetkestä on muovautunut sydämeesi
muisto tärkeimmästä.
Olet nyt tietoinen, että sydämellesi on tullut tahto,
jota et pysty enää ohjailemaan.
Se tunne on päättänyt elämäsi suunnan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta. Hyvin kuvattu tuskallista tilannetta..

 

Käyttäjän kaikki runot