leikkikalu

Runoilija miiako

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oonks mä sulle vaa joku leikkikalu,
et saat heitellä mua minne vaa,
ja sit ku et enää jaksa,
hylkäät mut nurkkaa,
sit ku tulee riitaa muiden kaa,
otat taas tän pölysen nuken,
ja tää raita jatkuu joka kerta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot