OIKOTIE ONNEEN

Runoilija satuttaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2007
Viimeksi paikalla: 10.10.2016 10:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hymyile
anna itsesi rakastua
palavasti
aurinko on silmissäsi

hymyile vielä vähän

kuin syyssade
se tekee
ihmisistä totta

onneen ei
ehkä ole oikotietä
mutta
minä olen löytäjä en etsijä.

Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Uaa tykkäsin :):)

Löytäjänä on parempi olla kuin etsijänä.
Puhuttelevan Hieno runo.
Pidin, paljon.

Nättiä tekstiä on,
voi minäkin haluan olla se löytäjä enkä se ainainen etsijä.

"hymyile
anna itsesi rakastua
palavasti
aurinko on silmissäsi"

<3

 

Käyttäjän kaikki runot