sydämentahdistin

Runoilija satuttaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2007
Viimeksi paikalla: 10.10.2016 10:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sitä tarvitsen,
kun sun nään
kohti
loisteesi palo.

silmiinkö katsot
vilkaisen
jäätä näen
varovasti vain.

hiljaa unessa
sun vierelläs
valkoista valoa
hiutaleita hiljalleen
niiden ääniä

säröjä jäässä

kuiskaus niin kevyt
sun kun saisin

Selite: 
riippuvuutta aiheuttavaa raukkamaisuutta kohteetta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot