Himoitsen..

Runoilija minsku90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ujo ja hiljainen,en ole paljon raapustanu runoja tai en oikeestaan ollenkaan,mutta nyt vois koittaa jos jtn tulis mieleen.
 

Himoitsen sinua,sinun kasvojasi,
Tahtoisin tutustua sinuun,lähemmin.
Himoitsen suklaata,sen makeutta,
Tahtoisin syödä sitä,aina lisää vain.
Himoitsen rahaa,sitä rikkautta,
Tahtoisin ostaa mitä vain,kaikkea.

Selite: 
Keskeneräinen vielä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot