Hämmästys!

Runoilija zanteriz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2007
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 14:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Notta sillai?
 

Mä vapisen päästä jalkoihin,
vaan siks,
ettei olla nähty aikoihin

Viime tapaamisella sanoit rakastavas mua aina,
vaan kuinkas kävikään,
lähdit heti toisen perään hiihtämään.

Ny oot taas takas täällä,
syytä en tiedä,
mutta silti luulen rakastavani sinua vielä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot