001

Runoilija WittRiolichIV

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjyydessä ei ole sisältöä, vaikka siinä on paljon tilaa.
 

Sumuisessa aamussa,
kuljen läpi yksinäisen suruni.
Tippuvien pisaroiden,
luonnon äänien lävistämänä.
En tunne enää kylmää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä ei todellakaan kaipaa mitään lisää. Pidin kovasti. Luontoon pysähtyminen voi saada ihmeitä aikaan.

hieno

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot