007

Runoilija WittRiolichIV

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjyydessä ei ole sisältöä, vaikka siinä on paljon tilaa.
 

melkein unessa kohta jo olet,

vaik tähden lennosta toivoinkin,

valos kuutamon hiuksiisi koskea

seurata silmiesi loisteessa

universumin kauneinta unta

sä mieleni pinnalla tanssit

kevyin askelin kohti tähtien vyötä

se on ragas ihq ja loppumaton,

joten sanon vain hyvää yötä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot