vastaväite

Runoilija sibylla

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 23.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

parempi nauraa tyhjästäki, ku murehtia kaikkea
 

Eikö elämää ole ollenkaan
eivätkö ihmiset ole
enkä minä kirjoita kuin
lasten sinisestä
piirroksesta

mitä on tulevaisuus?
Liian turvallista
liian selviä kuvitelmia
illuusioita
mitä ovat tessa ja illuusia
minä kuulin
en lukenut

en tiedä
en halua,
mitä en halua
selvää, rajoja
arkea, luullun totta
totta
totta
onko se totta?

Kuulen jos korvat
kuulevat
kun sokea ei näe
välitänkö minä
jos on sokea
se elää elämän minä en

sekavaa, onko
sanoo että nukkumaan
kuin olisin ainoa ihminen
koko ihme maailmassa

ainoa?
En minä halua ajatella
sitä kaikkea
mistä olen niin ajatellut
EN HALUA
kuvitella kaikkea
että se muka olisi
totta
KUN EI OLE
vai toivonko minä
vai en en halua
ajatella sinua olet vain
haave josta en tiedä
mistä tulee ja minne menee
EN HALUA!

Selite: 
viime yönä oli Olo
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan loistava runo! tosi mielenkiintoinen

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
sibylla vastaväite 22.3.2011 1 Runo
sibylla menninkäinen 23.1.2011 1 Runo
sibylla tuli 23.1.2011 1 Runo
sibylla Keiju 23.1.2011 2 Runo
sibylla ihmetys 23.1.2011 0 Runo
sibylla vapauteen 29.1.2011 0 Runo
sibylla mitä 23.1.2011 0 Runo