Nimetön

Runoilija Elina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kissa on oikullinen eläin
kissa tahtoo olla aina ensimmäinen
ja johtaja

Kissa tahtoo olla päällikkö ja pomo
kuningas ja kuningatar
Sille ei riitä toinen osa
se tahtoo kaiken

ja sellainen olen minäkin
varsinkin kun on vaara
jäädä toiseksi

nostan niskakarvani pystyyn
sähähdän ja taistelen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kissa on myös maailman mukavin mahan päällinen, auttaa nukahtamaan paremmin kuin mikään muu...

kissa on myös maailman mukavin mahan päällinen, auttaa nukahtamaan paremmin kuin mikään muu...

 

Käyttäjän kaikki runot