Arkielämää

Runoilija Elina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Astianpesukoneen humina.
Television monet äänet.
Herätyskellon soiminen.
Kahvinkeittimen porina.
Kissan naukuminen.
Lasin helähdys.
Kirosanojen ryöppy.

Tavallinen päivä?

Selite: 
Joku vanha räpellys kesältä 2008
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä ja elämänmakuinen runo, pidän!

Arkielämän kuvausta sen äänien kautta
Tästä avautuu kuva runominän elämästä
mielenkiintoinen toteutus
Hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot