Vapaa

Runoilija Elina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt jos koskaan
olen onnellinen

voisin tanssia riemusta
laulaa ja nauraa
juosta vaikka maailmaan ääriin

Minä opin luovuttamaan
kun se on tarpeen
Olen vapaa
ja rakastan elämää

Kuinka ihanaa se onkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot