Mielikuvituksen hirviö

Runoilija Elina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuu tänne,
tuu ihan lähelle.
Mie kaipaan sinua.

Mie tahon olla sinun.
Mutta tahonko liikaa?

Mikä pillaa kaiken,
mikä satuttaa aina?
Mustasukkasuus.

Se mielikuvituksen luoma hirviö,
liikaa mielikuvitusta,
liian vähän luottamusta.

Luottamusta, luottamusta, luottamusta...

Vaikka väitinki, että luotan sinuun.
Että sie oot ainoa, johon voin luottaa.

Sattuu ja sattuu.
Meitä molempia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot