Tyttö tuulisten katujen

Runoilija Elina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli tyttö tuulisten katujen,
poika pyryisten vaarojen.

Tyttö tuo niin hiljainen,
kulki katuja surullisia,
yksin ja alla päin.

Tuli poika pyryisten vaarojen,
veti tytön mukaansa,
näytti tytölle valtakuntansa.

Siihen tyttö oitis rakastui,
pojan mukaan lähti huoletta.

Onnellisina kulkivat nyt,
tuo tyttö tuulisten katujen,
ja poika pyryisten vaarojen.

Yhdessä ainiaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot